Discom levert High end vonkenvangers aan gerenommeerd bedrijf in de zuivelindustrie

Door een gerenommeerd bedrijf in de zuivelindustrie zijn wij gevraagd high end vonkenvangers te leveren. Na het bouwen en bijschaven van een prototype, zijn wij samen tot een eindproduct gekomen dat voldoet aan alle eisen van de klant en de vereiste keuringen en certificaten.

Productie gereed product in onze werkplaats

Productie gereed product in onze werkplaats:
Wij hebben deze producten vanaf scratch in onze eigen werkplaats gemaakt in Alblasserdam. Door de productie in eigen beheer te houden zijn wij zeer flexibel en kunnen wij de kwaliteit goed waarborgen. Dit is een 100% NL vakproduct.

Na goedkeuring van dit product, hebben wij de vonkenvangers laten na-behandelen om er voor te zorgen dat alle lasverkleuring verdwijnt en het product zowel van binnen als van buiten 100% schoon is en klaar voor gebruik.

 

 

 

 

Verzend gereed na de nabehandeling

Verzend gereed na de nabehandeling:
Na de levering en het indienen van alle documenten, een leuk mailtje van de klant mogen ontvangen. Hierin werden wij bedankt voor de levering en geprezen voor de kwaliteit van het product.

Bent u ook op zoek naar een high end kwaliteitsproduct? Kijk dan voor onze mogelijkheden op onze website of bel met 078-6810960

 

Scroll naar top